Békásmegyer lakótelep – Első emeleti, légkondicionált lakás, tulajdonostól eladó! :)

28,40 M FT

Részletek

Print Friendly, PDF & Email

Első emeleti, légkondicionált lakás, tulajdonostól eladó! 🙂

Igen az ingatlanosnak is van lakása, ami most eladó sorba került. Nem, nem, üzleti céllal befektetésnek vettem, 16 évig ez volt az otthonom. Nagyon szerettünk itt lakni. Minden közel van . Iskola, óvoda, játszóterek, közért (kicsi és nagy) patika, önkiszolgáló étterem, kondi terem, buszmegálló, kb. 2-300 m -es körzetben megtalálható. Hév 8 perc gyalog.
A lakás 50 nm, első emelet. parkra néző.
Ami a legfontosabb: a háznak saját kazánja van! A fűtést mindenki maga szabályozza, a radiátorokra egyedi hőmennyiség mérőt szereltek fel. Így a fűtésszámla rendkívül kedvező. 8-12 ezer forint télen.
Nyáron csak a meleg víz előállításáért kell fizetni 3 ezer forintot.
Közös ktg. 7800 Ft
A víz és a villany, természetes külön mérőóra szerint fizetendő.
A lakásban kicseréltük a bejárati ajtót, ablakokat, mindkét szobában redőny, szúnyogháló , folyosó kövezve, wc felújítva. Nappaliban légkondicionáló. A biztonsági ajtó előtt meghagytam a biztonsági rácsot is. A lépcsőházat most újították fel és kamerázták be.
Két egyforma nagyszobából áll, amik jól el vannak szeparálva egymástól. A konyha is rendkívül világos nagy ablakos. A sok beépített szekrény rengeteg holmit elnyel.
Ui: Több érdeklődő mondta, hogy azt hitte, a fák miatt sötét a lakás. Meglepődve tapasztalták hogy a fák nem közvetlenül az ablak előtt nőnek, hanem kicsit távolabb. Így világos a lakás, de a nagy nyári melegben árnyékot is adnak a kánikulában.

Az ingatlan 1/1 es tulajdon, tehermentes, azonnal költözhető.

Alaprajz

alaprajt