Békásmegyer, Duna felőli oldal – Kétszobás 54 nm-es panel lakás , négyemeletes házban

30,90 M FT

Részletek

Print Friendly, PDF & Email

Békásmegyer legjobb részén, a Juhász Gyula utcában 4 emeletes házban kínálom eladásra ezt a napos barátságos kétszobás otthont.

A lakást 2018-ban felújították, kicserélték az ablakokat, mindegyiken redőny és szúnyogháló is található. Felújították a konyhát, fürdőszobát és a wc-t Az előszobában a beépített szekrények cseréje is megtörtént. Itt nem álltak meg, ezzel a lendülettel ki lett cserélve az összes radiátor is.

A lakáshoz tartozik még két taroló (pince, bicikli tároló) használati joga.
A nappali terasza árnyas fákra , parkra néz. Bevallom én is nagyon szívesen elücsörögnék itt esténként egy pohár bor mellett. Nyugodt, csendes, barátságos környezet. Nagyon jó infrastruktúrával.

Mivel két utcával arrébb éltem évtizedekig, jól ismerem a környéket. Jó a közlekedés, több buszjárat, és a HÉV biztosítja a városba való gyors bejutást. Most adták át az új bevásárló csarnokot. CBA príma, kisközért, patika, önkiszolgáló kifőzde, konditerem, dohánybolt, 3 perc sétára található. Sok iskola, óvoda, bölcsőde működik a környéken. Számos játszótér közül lehet választani. Innen pár perc sétával elérhető a Római-part,. Kiválóan lehet biciklizni a környéken.
Jó itt élni!

Hívjon fel nézze meg!
Szeressen bele!

Farkas Zoltán